Aantal Nachten*

  Aankomst Datum*

  Vertrek Datum*

  Vakantiehoeve

  Uitgeruste vakantiewoning

  Een oase van rust

  De volledig uitgeruste 8 kamers geven plaats aan maar liefst 22 personen! Alle kamers zijn voorzien van badkamer met douche én toilet. Ook aan de kinderen is er gedacht: zowel kinderstoel als kinderbed zijn voor handen!

  Op het gelijkvloers komen we meteen tot rust in de gezellige en ruime eet- en zitruimte. De volledig ingerichte keuken met vaatwas en oven bied de mogelijkheid om gezamenlijk lekker te koken en nadien te genieten van een ontspannende avond.

  Er is 1 kamer volledig rolstoel toegankelijk. 

  Boerderij

  In de buitenlucht

  Naast de vakantiehoeve bevindt zich de moderne melkveehouderij waarbij je ten volle kan kennis maken met het boerderijleven! We geven je maar al te graag een uitgebreide rondleiding en laten je met veel plezier proeven van een vers glaasje melk.

  Als je echt geluk hebt maak je misschien voor het eerst de geboorte van een kalfje mee, gegarandeerd een onvergetelijk moment!

  Gezellig samenzijn

  Tal van activiteiten

  De vakantiehoeve is de plaats bij uitstek voor wie graag geniet van rust en zich daarvoor niet te ver hoeft te verplaatsen. Het prachtige domein beschikt over voldoende mogelijkheden om zowel jong als oud te plezieren.

  Verken het volledige terrein met de gocart voor 4 personen of laat je kinderen genieten van de zandbak. In de grote tuin is er voldoende plaats voor voetbal of trek gerust naar de petanquebaan voor een gezellig samenspel.

  Uitgeteld na een dagje spelen en ontdekken? Onze barbecue is de ideale plek om ’s avonds tot rust te komen en te genieten van een heerlijke afsluiter bij kaarslicht.